Rejection doesn't hurt, expectation does. Lie doesn't kill, denial does. 'Forget' doesn't heal, 'Forgive' does

Friday, 20 January 2017

SELF REMINDER

Dear self,

You dont need to worry if your crush doesnt like you back because one day you will meet someone who is worth to yourself and deserves the perfections you have that nobody sees before. After all, the flaws or imperfections you own will become something outstanding that you never realise you will get it.


Dear self,

Stop putting too much efforts to detect and make a guy you crush on likes you back because he couldnt afford to pay for your beauty stuffs and else !  The beauty you receive right now isnt his which is you struggle hard for it without troubling him even ONE CENT !   Instead, you just drag yourself into the desperation that is indescribable because you dont know the cause of it .

Dear self ,

I appeal to you for changing your aim in life. Quit chasing him and just go catching the success that you have ever dreamed so that you can achieve all the things you want easily. Success is infinitely precious and cannot be counted compared to a guy which is useless. Reward yourself the success first before having a guy . That is the definition of satisfaction !

Dear self,

Let go of your crush and move on ! Do not ever look back at him because you have something valuable in the future.  Do not ever feel sad about it because one fine day, happiness will being replaced by god for you. HE already prepare you better plans so get eager for them.

Dear self,

Start from now on, embrace yourself and get out from the state that drowning you in a hard time. Love yourself as much as possible. Dont waste your time anymore. Grab the opportunities and dont miss ! Keep your faith up ! God is there for you  :')


Sunday, 18 December 2016

MIRACULOUS SKINCARE ROUTINE (BREAKOUT SKIN) !!


Bismillahirrahmanirahim......

Assalamualaikum hai hai hai *ecewahhh happy betul* !! How's your day  ? Okay tak ?
Annyeonghaseyo :) ...Gwaenchanayo ? *yelah baru  balik Korea haa kenalah practice bahasa Korea sikit hahahahaha :P*..... BTW, you know what ? I got a Korean friend there weeeeee :D .... Walau papepun, let's jump to the main point yang kita nk discuss harini iaitu pasal SKINCARE ROUTINE HORREYYYYYYYYYYYYYYYY !!  
                                                                            .
                                                                            .
                                                                            .

Kalau korang yang sedang sedih atau insecure pasal your skin condition now, this post is just for YOU ! YESS YOU LAHH  <3 !! Lepasni, dah tak perlu nak gusar lagi sbb kulit breakout tu because in this post, I will let you know the solution for curing breakout. Post ni sangat sesuai untuk sesiapa yang berkulit :-
  • Acne-prone skin
  • Oily skin
  • Dull skin
  • Scars
  • Dark skin  (lol)
                                                                              .
                                                                              .
                                                                              .
Intro : Okay, aku ni kiranya macam fans tegar ah dekat @twt_kecantikan ( Twitter ) . Bagi korang yang belum tahu situ tempat apa, kat situ ialah site untuk kau tengok / minta review products, let go skincare *hahahaha akulah tu* , cari solution untuk problematic skin, tahu home remedies and banyak lagi but all are about SELF-BEAUTIES. Aku start terjebak dengan site tu sejak kewujudan dia lagi hahaahahahaha much thanks to the admin and curators sebab tolong citizens sekalian ngehngeh walaupun curators banyak kali kena judge pasal cara dorg curate... hmm sian dorang padahal dorang dah cuba sehabis baik kot ! Dear followers / fans, appreciate lah sikit efforts dorang kot ! From my opinion, mostly yang alami breakout dekat twt_kecantikan tu sebab atau selepas guna local products *I experienced this too before T.T* .... Nasihat aku, tak payahlah try local products !! No need to risk your skin to get a flawless or fair skin.. Banyak lagi cara yang ada untuk dapat kulit yang diidamkan. Tak perlu dalam masa yang singkat ( Tagline : kulit wajah berseri seawal 3 hari ) hmmm PUIHHHH ! ENGKO JAHANAMKAN KULIT ADA AH !! Paling hairan bila dkt twitter tu dah banyak je bad reviews / feedbacks pasal local skincare tu tapi kau still nak cuba / tanya tentang keberkesanan dia... Tapi, aku perasan lately ni ramai jugalah yang dah ada kesedaran pasal bahaya local skincare ni. Tapi, ada gak segelintir yang masih tegas nak gunakan juga ! Haa, senang je nak kenal local skincare yang kes rebrand atau krim timbang ni. Kau tgk je packaging atau krim dia (ada set day and night cream ). Kau boleh pikir kot kalau pengasas dia baru setahun jagung tpi dah ada produk sendiri. Mana kilang dia ? amboihhh banyak betul knowledge/research psl ingredients yang boleh bgi effect secepat 3 hari LOLOLOLO.... Kalau sellers tu claim local product tu 100% organik or no chemical, ahhhh bohong gila ! Yang buyers pulak nak beli local product ni, rajin2 kanlah diri membaca atau cari review dulu. Pilihan di tangan kita. Tepuk dada, tanya selera :) 
                                                                                 .
                                                                                 .
                                                                                 .

Entri ni mungkin akan panjang sikit sebab aku nak bagi detail explainations pasal skincare yang aku guna. 
NOTE : THESE PRODUCTS MAY WORK FOR ME BUT NOT FOR YOU ! HOWEVER ,
              YOU CAN GIVE IT A TRY... RESULTS ARE DIFFERENT, BASED ON INDIVIDUAL

Okay dah jom start !! 
                                                                                 .
                                                                                 .
                                                                                 .
                                                                                 .

1) MEDICATION

Okay, kalau muka korang di fasa awal breakout means macam jerawat semua memang tengah banyak dan mencanak naik, aku nasihatkan korang consume antibiotic ni 

Minocin

Pil ni aku makan dalam 2 bulan camtu je. Makan sehari sekali waktu malam haaa dikatakan berkesan jugalah benda ni huhu sbb jerawat cepat surut (breakout aku jenis jerawat and bintik-bintik kecil dekat dahi, jerawat dekat pipi and dagu) . Tapi, sekarang dah stop sebab muka dah okay kan. Last doctor bgi ubat ni 5/5/2016 haritu tpi ubat tu still ada sbb mkn kekadang kalau perlu. Cuma, sekarang ni dah fully stop sbb tak nak depends kat ubat plus muka alhamdulillah dah better :) .

Vitamin C 500 mg
 Tu Vitamin C yang aku consume dari start breakout sampai lah sekarang hehehe mmg best, sebab terasa lah jugak kulit tu makin okay. Makan sehari sekali je. Sekarang ni makan gak cuma on off pstu ikut mood kalau nk LOL... ni kena makan waktu pgi selepas makan. 

*Actually, ubat-ubat tu aku dapat dari klinik biasa je. No dermatologist mcm Dr.KO ke apa okay . Nama klinik : Klinik DR.Jaafar Klang ( Located in Little India ), Doctor: DR. TEE
Kat situ ramai doktor tapi aku mmg kalau consult mmg dengan doktor tu je. So, tiap kali habis ubat aku jumpa dia je . Kena call clinic tu untuk tahu jadual dia bila lol. Kos tak tahu berapa sbb ni klinik panel ayah aku heheheeh so free ! Doktor tu the best sbb dia akan suggest ubat yang terbaik depends on breakout tu ha kira pro juga ah mcm dermatologist.


2) SKINCARE PRODUCTS

Skincare routine aku ni memang tak perfect lol . Aku tak follow pun 3 basic steps (cleanse, tone, moisturise) tu sebab i know my skin better than anyone else hehehehe lagipun okay je kalau tkde lagi 2 steps tu. Mcm aku ckp, kesan tu berbeza setiap kulit. Sebelum ni pernah gak ikut 3 steps tu hahaha tp lgi teruk ada lah. Kalau korean skincare routine, sampai 10 steps engko ! Hah siapa mampu siap dgn essence, ampoule tu semua pejadah *cehh tahu gak pdhl :3*



Garden of EDEN ROSA-T Cleanser, Bio-Essence Tanaka White Double Whitening, ST. IVES Blemish Control Apricot Scrub, Aiken Antibacterial Talc, Vietnam Mask, Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask, Bio-Essence Miracle Bio Water.


Cleansers :

Untuk pencuci muka, aku memang guna 2 cleansers . Memula time tengah breakout, aku cuci muka 3 kali sehari dengan  Garden of EDEN ROSA-T Cleanser pastu sebulan lepas tu muka dah okay sikit aku guna 2 cleansers sbb muka makin gelap sobsob :( 

Pagi (sebelum ke sekolah) petang (balik sekolah) :  Bio-Essence Tanaka White Double  Whitening 
Malam (sebelum tidur) : Garden of EDEN ROSA-T Cleanser 
*Tips : let them stay on your face for 30 secs before washing and rubbing again 

Aku dah stay dengan 2 produk tu lebih kurang 8 bulan sejak start breakout so kiranya dah berbotol- botol ah beli produk tu hahahaha. Sebelum ni pernah gak try tukar cleanser hmmm tpi tak sesuai and tak best macam dua tu ! 



After Cleanser : 

Lepas cuci muka, aku ni simple je . Tabur Aiken Antibacterial Talc and spray Bio-Essence Miracle Bio Water to hydrate the skin sbb tkde moisturiser kan. Bio-Essence tu banyak functions weiii !! Brightens skin pun boleh *okay gi beli !!* dahlah best pulak tu bila pakai haa sejuk je, muka memang fresh ! Rutin tu aku guna sebelum pergi sekolah . Skincare routine aku mmg takde sunblock tau wkwkwk ( prnh guna innisfree eco safety sunblock tpi breakout and greasy hmm tk suka betul ) . To be honest, tak sunburn mana pun gi sekolah tk pakai sunblock sbb aku percaya ingredient ( Zinc Oxide as physical sunscreen) dalam Aiken powder tu dh cukup untuk protect kulit :) 


Exfoliator :

Aku guna ST. IVES Blemish Control Apricot Scrub . Ni memang first tube aku sebab dari beli haritu sampai sekarang tak habis2 lagi nak beli camne. Memang jimat gila ! Kesan lepas skrub pun memang tip top beb. Scrub ni aku start guna lepas sebulan breakout bila doktor tu suruh aku skrub muka sbb nak hilangkan dead skin cells so jerawat takdelah membiak lagi. Skrub ni kau kena depends gak dengan skin condition (aku guna lepas breakout dah heal sikit ) kau sbb tak nak lagi irritate the skin since beads dia memang kasar tapi syok OooOo !! Aku beli ST.IVES ni sbb tgk review and suggestions dekat twt_kecantikan tu semua okay gila ! Time darjah 6, aku takde knowledge lgi pasal semua ni pastu aku gi skrub (skrub lain) setiap hari hahahah jahanam weyy muka ! Aku guna skrub ni macam 2 times a week after cleansing (wash with lukewarm water) . Muka lepas skrub tu memang nampak mcm jerawat timbul, tapi a day after that dia akan kecut ! 



Acne & Scars Treatment : 





Hiruscar Post Acne , Galderma Benzac AC 5 , T3 Mycin

Every night after cleansing, aku memang akan letak Galderma Benzac AC 5 dekat mana-mana jerawat / bintik-bintik haluS yang ada . Very effective you know ! Benzac tu dah guna dari start breakout until now .Memang dah banyak tube lah. Dekat Acne.org ada cakap, lower percentage (2.5 %) Benzoyl Peroxide lagi elok. Idk.... btw, dah jumpa dah yg 2.5 % punya . Haa dkt Caring Pharmacy ada tpi tak trfikir pun nak tukar . T3 Mycin pula aku guna untuk huge/ obvious pimples . Seriously, memang kecut !!! Guna kekadang je bergantung dkt jerawat tu cane lol..  Hiruscar Post Acne pula untuk acne scars ! Baru beli a month ago tapi guna on off pstu time malam je sebelum tido. 2 minggu camtu dah nampak dark spots tu hilang ! yayyy !! ( Tips : dab dekat acne scars tu for better absorption ) ... Ketiga-tiga produk ni memang my holy grail muahh hehehe.. 



MASKS :

My another holy grail is Vietnam Mask sebab memang terbaik betul nak pull out the whiteheads dan jerawat pasir especially dekat bahagian hidung huhu... guna ni after cleansing dan suka hati kau nak guna berapa banyak kali selagi jerawat pasir tu masih ada ngehngeh... pstu kalau rajin sikit lepas guna tu, aku rub ice dekat muka to close pores :) . 

For mask, aku guna Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask juga sebab orang cakap memang elok untuk oily skin and acne prone sebab dia boleh tarik impurities dari dalam kulit means kulit kau bersih ah. Takde lah acne tu menyorok je dalam kulit. haaa..  Aku start guna mask dalam bulan 7 camtu tak silap, bila breakout aku almost completely healed. Sampai skrg, tak luak pun mask tu k . Ni aku guna dalam sekali atau dua kali seminggu lepas cuci muka



Next, sheet mask ! Ni optional haa ikut lah kemahuan kau. Aku start guna mask macam 3 bulan lepas breakout to imrpove the skin texture . Mask ni takde specific brand yang aku prefer. Ikut kehendak kalau aku nk beli brand tu, aku beli ah. Tapi biasanya, aku beli sheet mask dekat Elianto sebab can consider murah jugak laaa.. a pack : 3@ RM9.90 pstu beli 2 pack free 1 pack *okay pegilah beli ! aku promote ni haaaa* aku selalu beli yang Rice and Lotus Flower punya . okay not bad. Haritu pergi SASA lagi murah weyy sbb 4@rm10 and memang bagus betul ! Baru ni pergi Korea, aku borong Nature Republic, Missha and The Face Shop mask. First time try Nature Republic ( Tomato and Tea Tree mask) wowww superb daaa best <3 ! Gi korea tak borong lain, borong mask je  sbb murah gilaaaa ! 

*Kalau kau pergi korea and nak borong skincare, better tak payah beli kat Myeongdong sebab mahal sangat sangat !! Dekat Incheon Airport banyak beauty shop pstu kat situ kau borong lah. memang lagi berbaloi dan murah sbb DUTY FREE ! 

New trick : sebelum pakai sheet mask, aku pakai Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask dulu .
                   Baru try a few weeks cara ni pstu rasa lagi berkesan effect sheet mask tu ha :) . Sheet                            mask tu guna dalam once/twice a week. 
                                                                               .
                                                                               .
                                                                               .
                                                                               .
Okay, dah tu je skincare routine aku ! aku harap rutin ni boleh tolong korang yang tengah suffer breakout skin ! This skincare routine absolutely works on me so i hope it will work on you too :) !! dah lama nak buat entri mcm ni then lastlyyyyy i made it !! Korang boleh share skincare routine ni dekat sesape ok ! HAHAHAHA entri ni aku buat bkn sbb ada org request ke apa tapi sebab aku sndiri terpanggil untuk share huhu.... Haa, kulit aku bknlah 100% ploles ok! still have flaws tpi much better than before !! lagi okay dari kulit time sekolah rendah kot lloloololololo... okay bye chaww !! 

     
      




   --GOOD LUCK ! YOU ARE BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE, READERS XOXO--




Monday, 31 October 2016

HEY ! I AM BACK ! #SpecialPost

                                                                *Manglish post* 

HEYYYY  IM JUST FREE FROM FINAL YEAR EXAM WHICH WAS SO SUFFERING ME !! HIP HIP HOREYYYYY ... *OK CHILL BECAUSE NEXT YEAR IS SPM YEAR T.T * and yeahh... plus im not ready yet to face it and leave the school year :/ .......

btw hai Assalamualaikum bloggers !! how's your day ? okay ?  Even if it's not alright, this quote is just for you 

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”— Steve Kloves (otherwise known as Albus Dumbledore)

                                                                             .
                                                                             .
                                                                             .
                                                                             .

Today, I just want to post a random talk (em but, of course it's kinda beneficial) lol trust me, I wont write something nonsense until I think it's really need to. Hah this post i will be writing some questions and also the answers for it. As I already mentioned, it's just RANDOM (for fun purposeS, I think ) .... so, lets just start it !
                                                                            .
                                                                            .
                                                                            .

1) HOW'S  MY LIFE RECENTLY ?

Just so-so (average) ! Problems still come but it can be handled of . Well, we will not gain happiness until we confront with the matters first. so, it's normal to live with problems. Problems can build us to be stronger *take note* !


2) HOW'S CRUSH ? :0

HAHAHAHAH please dont be shocked with it (as the emoji) . To be honest, Crush sometimes just makes me smile, giving me the dissapointment feelings. Why ? because when I think we're getting closer, but later....... the gap between us becomes farther ! well, my crush is indeed a weirdOo.Oooo. i can see him smiling all the day, cheering, be a warm person but the other days, i will see him in a bad mood, dont hi me or.... even just ignore me ! Tapi, kekadang dia bagi aku harapan jugak ! aihhh benci lah. 
Contoh : 
- dia boleh jdi caring, jealous. Apa masalah dia ha bagi ayat macam  ni "ye ah dah ada orang baru  camni ah " bila nampak aku dengan kawan lelaki dia ?!! that 'orang baru' is so meannnn to me . What is your actual thought ? Jealous ?  A joke ? (benda2 camnilah aku lemah sbb dia bg aku harapan. haaa jeles untuk apa ? suka ? em MUSTAHIL LAAAAA ) 

- dia sanggup dtg study kat library walaupun dia tahu yg geng2 study aku takde yg laki (but only once maybe bcs of awkwardness among us and him ?) tapi en, time tu dia tk berapa sihat pstu aku ni tknk ah obviously show that I like him, so aku pun tk care sgt. tapi apa tujuan dia bnyk kali merengek "weh Farah, aku demam ni " Motif ? nak simpati ke camne ? hmm... aneh ! 

- He always make me noticing him. Contohlah, kalau aku pergi memana je pstu dia nmpk aku, dia ni mmg akan buat bunyi 'sound' yang mmg aku sorg je selalu buat sound tu like "pcerpptt " hahahahahahaaha do you get it ? . pstu kekdg boleh gak dia pandang slack kat aku. tah apa masalah dia. 

Haaa and there are so many things that make me wonder what is his actual feeling towards me ? atau sekadar NOTHING ????? mmg tu perangai dia ? . Ha tahlah biar jelah feeling ni mereput dalam hati smpai hilg ecewahhh..

*what you guys opinion about it ? I really require further explainations about it lol
* pls dont label me as 'syok sendiri' (though it's true LOL) bcs im just expressing my feelings .Now, im still in recovery process to fully move on from him LOL. Why ? because i dont want to mess myself with it as I know i wont get any good 'return' from him.... But, this one, i cant deny it at all        


"Once you have feelings for someone, it will always be there. You may not like them anymore, but you still care. "

                        
   3) IS MY SKIN ISSUE GETTING BETTER ?

The answer is........... YES ! YES ! YES ! Walaupun tak completely flawless macam artis Korea :p , but it is far better than before. i tell you, it is a lottttttt better ! Alhamdulillah... How do I cure it ? I dont go to dermatologist. Instead, it costs much money on products lol (but still, not that TOO much ok ! ) BTW, im still dealing with acne when the time of the month but it doesnt stress me out.  Im thinking of doing my current skincare routine to help needy people out there .
                                 
                                                           YAY OR NAY ? 

You can read my previous post here about how desperate i was that time to get a clear skin.... erghh


*this my current skin condition and also bare face hehe*



4) HOW'S THE PERFORMANCE IN STUDY ? 

It's just okay and i have improved a bit, i guess ? tapi, bila jawab exam kali ni rasa mcm hancusssssssss sebab soalan susah pstu aku ni jenis yg baca je tpi pemalas ya rabbi nak buat latihan. so results nanti kita tgk jelaaaaa.... mari berhuhu. :/ Yelaaaa bila kat tuisyen dgn dalam kelas bagi soalan basic, tpi bila keluar kat exam POOFFFF extrabasic derr . Annoyingnya !! but okaylah sbb kita kan kena "think outside of the box" alaa nyampah 


5) TRAVEL YEAR, I GUESS ? 

Tahun ni en, macam impian jadi kenyataan beb bila Korea will be my next destination ... ngeeeeeeeeee :D tpi lek lah bln 12 nnt and it's winterrrrrrrrr !! Tahun ni, alhamdulillah rezeki aku kot sbb first time gi oversea :P . K indon je . tapi, the experience is toooooooo good ! best gila ah ! heh i cant really wait to buy all those korean skincare thingy becauseeeeee.... Im a hardcore korean skincare lover !!!!!!! Dah siap2 dalam kepala skincare apa nak beli. yang penting nak terjah Innisfree, Etude House, Laneige, The Face Shop, Nature Republic and many moreeee !!


6) WHAT TOOK ME SO LONG DIDNT BLOGGING ?

I think, it has been almost a year i didnt write any post as promised lol. A year ok ? A YEAR !! yes im not too active in blogging and perhaps, it's the reason. and im too busy with things (k nmpknya selalu ada free time tpi tak teringat kat blog ni pstu suka ngattt main hp, leka smpai belajar pun tak ...ISH ISHHHHHH )


7) WHAT IS MY CURRENT FAV ? 

Of courseeeeee its gonnaa be  KOREAN SKINCARE ! okay it's my priority  (hahaha i know it supposed to be education first but.... im not that really into it who is so obsessed with it sampai makan tak kenyang mandi tak basah. EH ? . aipppp but it still be the main thing I worry about ) I need more suggestions for the bomb and best korean products. Can you recommend it ? *just write your opinion in the comment section below* ok harap tak hambar kahkahkah. HAAA.. pastu en, boleh tak korang suggest ONLINE SHOP apa yang murah and best instead of HERMO and ALTHEA ? 


Okay i feel so sleepy right now !! Byeeee thanks for spending your time reading this post ! HAVE A NICE DAY <3 



Wednesday, 30 December 2015

10 LITTLE THINGS ABOUT ME HEHEHE #Part2

Annyeonghaseyo !! ehh lupa lak... Assalamualaikum :)
Today is day364 of 2015 ... hmm amacam ?? sedih tak ? lagi sehari je nak masuk 2016 haa tak taulah apa yang akan jadi pulak 2016 ni .. Haraplah segala urusan dipermudahkan aamiin.. Haa lama dah tak blogging huhuhu..                                
                                                                              .
                                                                              .
                                                                              .
Okay ini kali kedua aku kena tag untuk jawab pertanyaan dari sorang blogger.. YAYYYYY... thanks for tagging huhu i loikeee . tak sabarnyaaaaaaaa nak jawab aaaa.. Sorry sebab lambat jawab soalan awak tu eh :) ... btw, HIIIIIIII Ezza :D Happy new year and nice to know you.
                                                                           
                                                                              .
                                                                              .

10 Questions by EZZA :
.
.

Here I go for 10 Answers weheeeee :

1) Kartun yang paling disukai 

Dora & The Explorer kot. fuhhh memang syok habis. Bila balik sekolah je mesti layan kartun tu. Cute je Dora dgn Boots.


2) Cerita cinta ke thriller ? Reasons ?

Bergantung dekat cerita tu. Saya layan je apa2 cerita asalkan best heheheh...


3) Suka melancong ? Kat mana ? Alasan ?

Uihhhhhhh ni soalan paling best !! Mestilah sukaaaaaaaaa xD...  Ni lah cara nk release tension study kan... Serius kalau boleh saya nak pergi lagi Kinabalu Park dekat Sabah tu.. Memang lawa gila tempat tu ! tenang pastu sejuk je. Tak taulah nak describe cantik camne tempat tu. Kalau boleh nak tinggal je kat situ hahahahaha.. Kalau ada rezeki, pergi lah tempat tu sebab mmg syok 


4) Suka bunga ros ke lavender ?

Lavender.. sebab Purple Lavender tu mcm tenang je bila pandang... pastu suka sgt aroma lavender tu haaa.. wangi !


5) Nak buat apa kalau dapat 500k ?

Tak taulah nak buat apa dengan duit sebanyak tu sebab memacam boleh buat. Kalau boleh nak travel tempat paling best kat dunia. pstu baki duit tu simpan dulu KahkahKah..


6) Kalau ada chance, nak try bungee jump ke tak ? Kenapa ?

Yes memang nak sebab rugilah kalau tak cuba kalau peluang dah depan mata hahahahaha mungkin pengalaman tu sekali je seumur hidup. Tu kira macam cabaran berani mati lah wkwkwk


7) Masakan yang mahir ?

Masakan yang paling senang AHAHAHAHA tak boleh nak bgi detail sebab jarang masak benda sama huhuhu paling fav maggi kot :/


8) Ada diary ? 3 reasons ?

Tak.. tapi kalau setakat luahan atas kertas tu ada lah. Special diary takde hehehe


9)  Kalau jadi penulis novel nak cerita pasal apa ? *ooopss terskip soalan ni plk *

Cerita cinta hahahahahha.. tapi tk nk jadi writer pun sbb malas nak karang cerita.. kira mcm tk kreatif ah hehe


10) Tempat pertama kalau ada window shopping ?

Saya tak pasti maksud spesifik window shopping tu tapi saya bukan shopaholic hehe.... tapi saya suka pergi tempat yang ada skincare products huhu
.
.

Lastlyy, siap dah 10 answers hehehehe... bye